SprankelAanbod

“Dromen over de toekomst zijn me liever dan verhalen over het verleden”
“I like the dreams of the future better than the history of the past”
– Thomas Jefferson

Denk je na over een verandering in je werk/leven-balans? Wil je met iemand sparren over hoe je die zo goed mogelijk kunt aanpakken? Wil je licht werpen op een keuze of beslissing? Of eens aandacht geven aan dromen, waar je normaal geen tijd voor hebt? Wil je dat iemand gewoon een keer met échte aandacht naar je luistert?

Of wil je een keer:
* onderzoeken hoe je een bestaande situatie in je werk of leven ‘afstoft’ zodat je er weer plezier in krijgt;
* bespreken hoe je een betere werk/leven balans kunt inrichten;
* of hoe je een nieuw doel voor jezelf in stappen zou kunnen realiseren?
* loopbaanherori√ęntatie onderzoeken;
* een eigen ZZP-praktijk opzetten;
* een pitch maken voor je ZZP-praktijk?

Heb je hiervoor een aandachtig luisterend oor nodig? Of hulp om meer helderheid te krijgen? Zou je het prettig vinden om mij mee te laten kijken?

Graag kijk ik samen met jou Рén met verwondering Рnaar datgene wat nodig is om jezelf of je organisatie een rijkere blik te geven, zodat jij beter kunt focussen op waar je naar toe wilt.

“Leer kennen wat je vooruithelpt en wat niet,
en kies dan het pad naar wijsheid” – Buddha

Ik bied je oprechte aandacht en luister echt naar je vraag. Vervolgens ga ik zo met je in gesprek of aan de slag, dat jij uiteindelijk weer met sprankelende ogen en vanuit je eigen sprankelkracht je keuzes kunt maken.

Hierbij zet ik verschillende coachtechnieken in, onder meer oplossingsgericht coachen, Appreciative Inquiry, Gestalt en dialoog.

Ook maak ik gebruik van ‘serieuze’ (coach)spellen, die je op speelse wijze een stap verder kunnen brengen, of kunnen laten nadenken over wat jij voor je zelf wilt bereiken.

In de begeleiding die ik bied, werk ik verder met creatieve denktechnieken, beweging (Nia) en SprankelBeelden.

Meer informatie over mijn ervaring en opleidingen vind je hier: Over Annemiek en Sprankelspel

AANBOD

  • SprankelSpel Sessies helpen jou, als individu met een concrete coachvraag, om met een rijkere en frisse blik te kijken naar jouw toekomst, ZZP-schap of ondernemend werknemerschap. In een Sprankelsessie van een of meerdere uren, een halve of hele dag, gaan we samen naar de kern van wat √©cht waarde voor jou heeft, naar jouw talenten, naar jouw doelen, naar datgene waar jij helderheid over wilt hebben en waar jij je aandacht aan wilt geven. Meer info: zie Verfrissen.
  • SprankelSpel Workshops zijn themaworkshops voor groepen, van 3 uur, een halve of hele dag over bijvoorbeeld creatief denken, brainstormen, of dialoog. Sinds april 2019 bied ik ook Durftevragen Workshops aan.¬† Zie Verwonderen. Ook bied ik workshops aan op open inschrijving. Deze worden aangekondigd op mijn blog.
  • SprankelSpel Teksten helpt ZZP’ers met het zo doelgericht en spannend mogelijk verwoorden van hun bedrijfspitch (onder meer op de Waarmaakdag Leiden). Zie Verdiepen.
  • Dialoogbegeleiding bied ik tijdens dialoogsessies op locatie, in gemeentes, bedrijven of organisaties, zie Verbinden.
  • SprankelBeeld Beeldcoaching
    Fotograferen helpt mij om met verwondering naar de wereld te blijven kijken. Beelden zijn daarnaast goede hulpmiddelen bij coaching. Ik zie mijn rol als Beeldverfrisser; ik leer je met een nieuwe, frisse blik kijken naar jouw situatie. Verder zet ik in mijn rol als oplossingsgericht Beeldcoach filmbeelden in om de coachee inzicht te geven in eigen positief gedrag. Zie Sprankelbeelden.
  • Nia Leiderdorp: verfrissend bewegen
    Op verzoek verzorg ik Nia-lessen in Leiderdorp. Zie Verfrissend bewegen. Als er minimaal 6 ge√Įnteresseerden zijn, gaat een lessenreeks van start. Meer informatie over mogelijke tijdstippen vind je op Facebook.com/NiaLeiderdorp onder Evenementen.

Beschikbaarheid:
Woensdag tussen 11 en 18; of ’s avonds tussen 19:30 en 21:00 uur;
Donderdag overdag tussen 10 en 18, of ’s avonds tussen 19:30 en 21:00 uur;
Weekend (in overleg)

Je bent welkom!
Via dit contactformulier kun je aangeven naar welk aanbod je interesse uitgaat, welke vragen je hierover hebt, ook financieel, en hoe ik hierover contact met jou kan opnemen. Je mag me ook een dm sturen op Instagram (@sprankelspel).

Investering
Het bedrag dat je in je  Sprankelkracht investeert, is afhankelijk van je vraag en je wensen. Ik spreek altijd een tarief af in overleg en naar draagkracht. Hierin maak ik ook verschil voor privépersonen en zakelijke klanten.

Afhankelijk van gevraagde dienst:
Telefonische intake van maximaal een half uur: gratis (mail me bij interesse!)
Tarieven zijn verschillend per aanbod en worden in overleg besproken.

Bij elke 10 betalende klanten bied ik 1 pro bono traject aan. Wil je kans maken op zo’n pro bono traject? Neem contact op voor de voorwaarden.