SprankelAanbod

Denk je na over een verandering in je werk/leven-balans? Is iets onduidelijk voor je en wil je daar eens met iemand over sparren? Wil je licht werpen op een keuze of beslissing? Of eens aandacht geven aan onduidelijke, onderbelichte zaken in je leven, waar je normaal geen tijd voor hebt? Wil je dat iemand gewoon een keer met échte aandacht naar je luistert?

Of wil je een keer:
* praten over je studiekeuze-twijfels;
* bespreken hoe je een betere werk/leven balans kunt inrichten;
* loopbaanheroriëntatie onderzoeken;
* een eigen ZZP-praktijk opzetten;
* een pitch maken voor je ZZP-praktijk;
* onderzoeken welke nieuwe baan goed bij je zou passen?
* onderzoeken hoe je een bestaande situatie in je werk of leven ‘afstoft’ zodat je er weer plezier in krijgt;
* onderzoeken hoe je nieuwe stap kunt zetten naar je al eerder bedachte doel?
* of zelfs hoe je een nieuw doel voor jezelf of je (ZZP)-organisatie in stappen zou kunnen realiseren?

Heb je hiervoor een (scherp) luisterend oor nodig? Of hulp om meer helderheid te krijgen? Zou je het prettig vinden om mij mee te laten kijken?

Graag kijk ik samen met jou – én met verwondering – naar datgene wat nodig is om jezelf of je organisatie een rijkere blik te geven, zodat jij beter kunt focussen op waar je naar toe wilt.

Ik bied je oprechte, echte aandacht en luister naar je. Vervolgens ga ik zo met je in gesprek of aan het werk, dat jij uiteindelijk weer met sprankelende ogen en vanuit je eigen diepste wensen je keuzes kunt maken.

Hierbij zet ik vaak ook ‘serieuze’ (coach)spellen in die je op speelse wijze een stap verder kunnen brengen, of kunnen laten nadenken over wat jij voor je zelf wilt bereiken.

In de begeleiding die ik bied, werk ik verder met creatieve denktechnieken, oplossingsgericht coachen, dialoog, beweging (Nia) en SprankelBeelden.

AANBOD

  • SprankelSpel Sessies & Workshops helpt jou om met een rijkere en frisse blik te kijken naar jouw (studie)toekomst, ZZP-schap of ondernemend werknemerschap. In een Sprankelsessie van twee of meerdere uren, een halve of hele dag, gaan we samen naar de kern van wat écht waarde voor jou heeft, naar jouw talenten, naar jouw doelen, naar datgene waar jij helderheid over wilt hebben en waar jij je aandacht aan wilt geven. Meer info: zie Verfrissen, Verwonderen.
  • SprankelSpel Teksten helpt ZZP’ers met het zo doelgericht en spannend mogelijk verwoorden van hun bedrijfspitch (onder meer op de Waarmaakdag Leiden). Zie Verdiepen.
  • Dialoogbegeleiding bied ik op locatie, in gemeentes, bedrijven of organisaties, zie Verbinden.
  • Beeldverfrisser/SprankelBeelden
    Fotograferen helpt mij om met verwondering naar de wereld te blijven kijken. Bij uitzondering maak ik af en toe ook in opdracht foto’s. Zie Sprankelbeelden.
  • Nia Leiderdorp: verfrissend bewegen
    Op verzoek verzorg ik Nia-lessen aan in Leiderdorp. Bij minimaal 6 geïnteresseerden gaat een lessenreeks van start. Meer informatie over mogelijke tijdstippen vind je op Facebook.com/NiaLeiderdorp onder Evenementen.

Beschikbaarheid:
Woensdag tussen 11 en 18; of ’s avonds tussen 19:30 en 21:00 uur;
Donderdag overdag tussen 11 en 18, of ’s avonds tussen 19:30 en 21:00 uur;
Weekend (in overleg)

Je bent welkom!
Via dit contactformulier kun je aangeven naar welk aanbod je interesse uitgaat, welke vragen je hierover hebt, ook financieel, en hoe ik hierover contact met jou kan opnemen. Je mag me ook een dm sturen op Instagram (@sprankelspel).

Investering
Het bedrag dat je in je  Sprankelkracht investeert, is afhankelijk van je vraag en je wensen. Ik spreek altijd een tarief af in overleg en naar draagkracht. Hierin maak ik ook verschil voor privépersonen en zakelijke klanten.

Afhankelijk van gevraagde dienst:
Telefonische intake van maximaal een half uur: gratis
Tarieven zijn verschillend per aanbod en worden in overleg besproken.

Bij elke 10 betalende klanten bied ik 1 pro bono traject aan. Wil je kans maken op zo’n pro bono traject? Neem contact op voor de voorwaarden.