Blog: Helderheid nodig? Of meer hart voor jouw zaak…?

Sta je op een kruispunt? Heb je een vraag en kom je er nog niet helemaal uit? Is iets onduidelijk voor je?

Heb je hart voor je zaak? Voelt je ‘hart’ licht, of zwaar? Ligt er ‘stof’ op? Wil je dat het weer sprankelt en gloeit?

Wil je wat licht werpen op een keuze? Of onderzoeken hoe je een bestaande situatie ‘afstoft’ zodat je er weer plezier in krijgt? Of hoe je nieuwe stap kunt zetten naar je doel? Of zelfs hoe je een nieuw doel (voor je organisatie) zou kunnen realiseren?

Maak een afspraak voor een gratis intake van 30 minuten om uit te zoeken wat jij nodig hebt.

We gaan naar de kern van wat écht waarde voor jou heeft, waar jij helderheid over wilt hebben en waar jij je aandacht aan wilt geven (ook in je organisatie).

Dit doe ik door met oprechte, echte aandacht naar je te luisteren en/of met je in gesprek te gaan. Ik neem verschillende instrumenten mee om jou op dit pad te begeleiden. Ik werk hierin met dialoog, spel, beweging en beelden.

Je kunt me inhuren als sprankelcoach, katalysator, beeldverfrisser en/of dialoogbegeleider. Meer informatie over de instrumenten die ik inzet vind je hieronder.

MIJN AANBOD

AANBOD

  • SprankelSpel Sessies helpen jou, als individu met een concrete coachvraag, om met een rijkere en frisse blik te kijken naar jouw toekomst, ZZP-schap of ondernemend werknemerschap. In een Sprankelsessie van een of meerdere uren, een halve of hele dag, gaan we samen naar de kern van wat écht waarde voor jou heeft, naar jouw talenten, naar jouw doelen, naar datgene waar jij helderheid over wilt hebben en waar jij je aandacht aan wilt geven. Meer info: zie Verfrissen.
  • SprankelSpel Workshops zijn themaworkshops voor groepen, van 3 uur, een halve of hele dag over bijvoorbeeld creatief denken, brainstormen, of dialoog. Sinds april 2019 bied ik ook Durftevragen Workshops aan.  Zie Verwonderen. Soms bied ik ook workshops aan op open inschrijving. Deze worden aangekondigd op mijn blog.
  • SprankelSpel Teksten helpt ZZP’ers met het zo doelgericht en spannend mogelijk verwoorden van hun bedrijfspitch (onder meer op de Waarmaakdag Leiden). Zie Verdiepen.
  • Dialoogbegeleiding bied ik tijdens 2 tot 3 uur durende dialoogsessies op locatie, in gemeentes, bedrijven of organisaties, zie Verbinden.
  • SprankelBeeld Beeldcoaching
    Fotograferen helpt mij om met verwondering naar de wereld te blijven kijken. Beelden zijn daarnaast goede hulpmiddelen bij coaching. Ik zie mijn rol als Beeldverfrisser; ik leer je met een nieuwe, frisse blik kijken naar jouw situatie. Verder zet ik in mijn rol als oplossingsgericht Beeldcoach filmbeelden in om de coachee inzicht te geven in eigen positief gedrag. Zie Sprankelbeelden.
  • Nia Leiderdorp: verfrissend bewegen
    Op verzoek verzorg ik Nia-lessen in Leiderdorp. Zie Verfrissend bewegen. Als er minimaal 6 geïnteresseerden zijn, gaat een lessenreeks van start. Ook geef ik workshops. Meer informatie over mogelijke tijdstippen vind je op Facebook.com/NiaLeiderdorp onder Evenementen.

Beschikbaarheid:
Woensdag tussen 10 en 18; of ’s avonds tussen 19:00 en 21:00 uur;
Donderdag overdag tussen 10 en 18, of ’s avonds tussen 19:00 en 21:00 uur;
Zaterdag (in overleg) tussen 10 en 18 uur.

Je bent welkom!
Via dit contactformulier kun je me bereiken.

Geef een reactie