Schrijfworkshop: ‘Jouw verhaal heeft kracht in zich’

‘Jouw verhaal heeft kracht in zich’

Iers/Keltische schrijfster Clare Mulvany geeft workshop over de kracht van schrijven.

Heb jij altijd al eens willen onderzoeken of je een verhaal, een memoire of een boek zou kunnen schrijven? Wil je de eerste stap zetten om dat plan waar te maken? Kom dan op dinsdag 9 oktober meedoen met de (Engelstalige) dagworkshop ‘Write to Your Truth’ van de Ierse schrijfster Clare Mulvany (@onewildlife) op een locatie die je te horen krijgt bij aanmelding!

Your host, Clare Mulvany

Write to your Truth – a One Day Writing Workshop by Clare Mulvany

Creëer jouw verhaal, schrijf vanuit jouw waarheid, vind je creatieve stem. Verlang je al langer om te schrijven en je eigen (persoonlijke) verhalen te creëren? Of misschien heb je behoefte aan wat tijd, ruimte en ondersteuning om je verder te helpen op je reis als schrijver?

‘Write to Your Truth’ een schrijfworkshop van een dag, door Ierse schrijfster en verhalencoach Clare Mulvany, is bedoeld om precies daar ruimte voor te creëren.

Als Ierse is Clare geïnspireerd door de Keltische traditie van mythen, sagen en verhalen. Ze heeft deze workshop zo gemaakt dat je de mogelijkheid krijgt om je eigen schrijfstem te ontwikkelen en die verhalen te schrijven die jij zou willen delen.

Clare legt uit: ‘Verhalen zijn een krachtig middel. Het is nodig dat we leren hoe we betere verhalen kunnen vertellen, om onze ervaringen en ideeën over te brengen, om empathie te ontwikkelen en om verbinding met elkaar als mens te krijgen. We hebben allemaal een verhaal dat verdient te worden gehoord. Dus ik heb een manier ontwikkeld om mensen in staat te stellen om dieper in hun verhaal te gaan, met waardevolle ondersteuning en feedback. Deelnemers zullen deze workshop verlaten met nieuwe, frisse middelen om een vonk te creëren in hun eigen creatieve praktijk. Ook krijgen ze waardevolle inzichten mee, die ze tot lang na de workshop in hun schrijven kunnen inzetten.”

Praktische informatie over de workshop
Datum:  Tuesday 9th October
Tijd:         10am-5pm
Plaats:   Nieuwe locatie, vanuit Leiden kan je meerijden met Annemiek
Kosten: 125 euro, te voldoen via Paypal, zie link hieronder
Boeken: http://claremulvany.ie/writetoyourtruthleiden/
Meer info: clare@claremulvany.ie

Geef een reactie