Blog: Silence Sounds / Stiltesprankels

In the presence of such forces of nature…. Silence sounds…
Dingle Peninsula – Other Voices, December 2016

Muziek bestaat niet alleen uit noten… muziek is ook de stilte tussen de noten. Dat realiseerde ik me heel sterk tijdens een bezoek aan het Ierse muziekfestival ‘Other Voices‘ afgelopen december in Dingle.

De juiste balans tussen stilte en geluid kan je hart openen en je ziel raken. Hoe vaak luister jij naar de stilte in jezelf of bij anderen? Of hoe vaak luistert er iemand in stilte naar jou? Ook de stilte sprankelt en biedt stiltesprankels…

Heb jij voldoende ruimte voor stilte? Of heb je even een sparringpartner nodig om uit te zoeken hoe je hiervoor meer ruimte zou kunnen creëren? Of heb je juist iemand nodig die in stilte naar jóu luistert?

Stiltesprankels: aanbod

* Wil je een ‘Stiltesprankels’-sessie? Maak een afspraak. Via het contactformulier kun je aangeven wanneer je een afspraak zou willen, aan welke tijd je denkt, wat je zou willen en hoe ik je het beste contact met je kan opnemen.

* Wil je dit liever op een speelse manier doen? Ik kan een of meerdere dagdelen (van 3 uur) een verdiepend spel met je spelen (bijvoorbeeld het Sprankelspel).

* Heb je behoefte aan lichamelijke ontspanning? Kom meedoen met een les Nia (zie Verfrissing) of een Sprankelspelworkshop (zie Verwondering).

Geef een reactie