SprankelMomenten

“En bovenal, bekijk met glinsterende ogen de hele wereld om je heen, want de grootste, mooiste geheimen, zijn altijd verstopt op de meest onwaarschijnlijke plaatsen. Zij die niet geloven in magie, zullen het ook nooit vinden”
ā€• Roald Dahl

Beelden die me raken, kunnen er soms voor zorgen dat ik sprankelogen krijg. Zelf beelden maken, door te fotograferen, vind ik een prettig hulpmiddel om met nieuwsgierigheid en verwondering naar de wereld te blijven kijken. Ook herinneren mooie beelden me aan fijne SprankelKernmomenten.

Wat zie jij in deze foto?

Of een beeld wel of niet raakt, heeft volgens mij te maken met al bestaande beelden in iemands hoofd. Ik geloof dat elk beeld een andere betekenis kan hebben, afhankelijk van degene die kijkt.

Wat denk je dat dit is?

Wanneer keek jij voor ’t laatst omhoog naar de wolken? Wat vind je van deze?

Uitzoeken wat de verschillen en overeenkomsten zijn in de manier hoe mensen naar beelden kijken, om begrip voor zichzelf Ć©n elkaar te bevorderen, is een van mijn kerndrijfveren.

Ik hoop van harte dat je ziet dat ik graag een ‘spotlight’ zet op zaken die anders misschien onopvallend, of ongezien zouden blijven. Vaak heb je niet eens een sleutel nodig om een bepaalde route te openen, je hoeft alleen maar te weten welke kant je de schuif moet opschuiven om verder te komen…

Deze manier van beeldend vragen stellen zet ik ook in bij m’n SprankelSpel medereizigers. Als je een nieuw beeld nodig hebt voor jouw route, dan kunnen jij en ik samen gaan kijken naar waar het spotlicht op gezet kan worden om te zorgen dat jij weer met sprankelende ogen de wereld instapt.

Misschien heb je daar wat gronding voor nodig?

Of wellicht is het creƫren van een vergezicht beter als uitgangspunt voor jou?

Een close up maken van het belangrijkste waar je aandacht aan wilt geven is ook mogelijk…

Uiteindelijk hoop ik dan samen met jou licht te werpen op de route die je naar je doel kunt nemen en samen een kader te maken waarbinnen je dat doel kunt bereiken.

SprankelKaartspel

Van de foto’s hierboven is een Sprankelkaartspel te bestellen. Dit is een spel met foto’s en met bijbehorende vragen, die je op verschillende manieren kunt combineren. Heb je nu al interesse? Geef ’t aan via ’t contactformulier, dan krijg je 10% korting op de aankoopprijs.