Verwonderen

DEZE PAGINA IS IN BEWERKING

Verwonder jij je nog wel eens in positieve zin?

Wil jij…..

Jezelf een keer positief verwonderen over je eigen patronen, stokpaardjes, vastzittende gedachten, oogkleppen of blinde vlekken? Jezelf niet de stress in werken, bijvoorbeeld vlak voor een vakantie? Maar wil je dat juist veranderen?

OF…… wil jij juist een keer ontspannen, relaxen, een beetje tekenen, bewegen, verwonderen en dagdromen over jouw ideale leven?

OF……  wil je allebei?

Kom naar een Sprankelspelworkshop

Enkele keren per jaar bied ik Sprankelspelworkshops aan (voor particulieren én organisaties), rondom specifieke thema’s. Hierin gaan we met verwondering aan de slag, om jouw #sprankelspel te vinden. In deze workshops gebruik ik spel, interactie, ontspanning en beweging.

 

Workshop 1: Stressvrij op vakantie (3 uur)

Verwonder jij je nog wel eens over hoe je jezelf in de stress kunt werken vlak voor een vakantie?
Maak dan een middag of ochtend tijd en kom je daar over verwonderen in deze Sprankelspelworkshop…

Wat gaan we doen?

Via spel, interactie, ontspanning en beweging je stress afstoffen, zodat jouw drive eronder weer zichtbaar wordt en je de energie weer terugkrijgt om relaxed aan je avontuur te beginnen.

 

Workshop 2: DagDroomNiaCreatie  / (2,5 uur)

Verrassend bewegen, mediteren en creëren, relaxed tekenen, verwonderen en dagdromen over jouw ideale tijdsbesteding? Dat kan met je team, vrienden of familie. Plan een workshop (dank je wel, Marianne van Velzen,voor de kiem van dit idee :-).

 

Workshop 3: De kracht van dialoog

Wil jij de kracht van dialoog ervaren in jouw organisatie? Is er bijvoorbeeld veel discussie of debat in je organisatie en zou je wel eens een andere gespreksvorm willen inzetten om veranderprocessen in gang te zetten? Een dialoog kan transparant maken wat medewerkers belangrijk vinden. Ik bespreek graag bij een kop koffie hoe je me binnen je organisatie kunt inzetten als gespreksbegeleider/dialoogfacilitator.

Eerdere Opdrachtgevers: Gemeente Leiderdorp

 

Investeringen en uitdagingen

Ik ga deze zomer 2 trainingen volgen in Schotland om mijn #Sprankelspel-kwaliteiten uit te breiden (een vervolgtraining voor Nia-docenten en een certificeringscursus voor het werken met een specifiek spel), die ik graag met de opbrengsten van deze workshops zou gaan financieren… Daarom hangt jouw investering in deze Verwonder-workshops af van het aantal deelnemers…

Voor elke extra persoon die zich via jou aanmeldt, krijg je extra korting. Als jij je met 5 mensen tegelijk aanmeldt kom jij voor de helft :-).
Neem je collegae, vrienden, buren of partner mee!