Contact

Aangenaam. Annemiek is mijn naam. Ik faciliteer graag bij jouw onderzoek naar je vraag, om je helderheid erover te vergroten en licht te werpen op zaken die voor jou nog troebel zijn, of onder ’t stof zitten, zodat jouw ogen weer gaan sprankelen.

In  #Sprankelspel mix ik de lichtheid van ‘sprankels’, met de speelsheid van ‘spel’.

Daarnaast combineer ik de rust van stilte & luisteren met mijn aangeboren enthousiasme en soms confronterende directheid. Dit kan beweging, creatieve oplossingen, innovatie en stroomversnelling creëren… in gesprek, in dialoog, in stilte, met spel, tekst of beeld…

Beschikbaarheid
* Woensdag van 10-18; of ’s avonds van 19-21 uur;
* Donderdag tussen 10-18, of ’s avonds van 19-21 uur;
Zaterdag van 10-18 uur (in overleg).
In schoolvakanties zijn – in overleg – ook andere momenten mogelijk.

Tarieven
Voor mijn verschillende diensten (sprankelcoach, sprankelstormer, tekstverhelderaar, dialoogbegeleider of fotograaf/beeldverfrisser) en workshops hanteer ik verschillende tarieven, altijd in overleg en naar draagkracht.

Wil je daarover meer informatie? Neem dan contact op via het contactformulier en geef aan naar welke dienst of workshop je interesse uitgaat en welke vragen je hierover hebt. Ik neem dan contact met je op.

Sprankelspel
KvK:     68604475
BTW en Bankgegevens zijn beschikbaar op verzoek.

Contactgegevens? Afspraak maken? Informatie nodig?
Omdat ik part time onderneem én vaak in gesprek ben, is email (zie formulier hieronder) de beste manier om me te bereiken .


@Sprankelspel@AnnemiekScholtn

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Geef een reactie